Barvni laserski tiskalnik lahko natisne tudi fotografije

Barvni laserski tiskalnik je idealne za tiskanje različnih tipov dokumentov in slik. Z napredno tehnologijo so postali barvni tiskalniki usposobljeni tudi za tiskanje fotografij. V poplavi vse novih naprav za fotografiranje ima doma vsakdo izredno veliko nerazvitih fotografij, ki samevajo na različnih diskih, telefonih in računalnikih. V kolikor si želimo svoje slike natisniti kar sami, je dobro, da imamo na voljo napravo, ki nam bo omogočalo dober in kvaliteten izdelek. 

Barvni laserski tiskalnik je vsekakor dovolj dober, da bomo z njim natisnili vse fotografije, ki jih imamo na voljo. Toner v barvnem tiskalniku je namreč izredno kvaliteten in nam bo omogočal tiskanje različnih barvnih in črno-belih fotografij. 

Barvni laserski tiskalnik bo popolnoma usposobljen, da nam natisne točno takšne fotografije, kot jih dobimo v foto studiu, vse kar potrebujemo je le fotopapir. S kvalitetnim papirjem pa bomo imeli prvovrstne fotografije, ki jih bomo brez težav postavili v okvir in jih obesili na steno. 

 

Kyocera Minolta Bizhub c227 za grupiranje in sortiranje dokumentov

Kyocera Minolta Bizhub c227 je odlična naprava, ki nam omogoča nastavitev različnih opcij, ki nam bodo omogočale hitro in enostavno delo. Ena izmed izredno uporabnih funkcij je tudi, sortiranje kopiranih papirjev. Preden bomo dokument dali v fotokopiranje ali tiskanje, bomo z nastavitvijo določili, kako naj bodo kopije sortirane. To je idealno v primeru sestankov, ko mora vsak izmed udeležencev dobiti več kopij. 

Kyocera Minolta Bizhub c227 bo tako samodejno pripravila različne kupčke, ki jih bomo po končane delu enostavno vzeli iz tiskalnika in jih odnesli v predavalnico. Pri tem nam ne bo treba vsak posamezen list pregledati in ga postaviti na poseben kup, ki bo primeren za določenega slušatelja. 

Kyocera Minolta Bizhub c227 bo dokumente tudi grupirala točno tako, kot bomo nastavili in bo po potrebi vse papirje na koncu tudi spela.

Urednistvo

Next Post

Higrosenzibilno prezračevanje za novogradnje

Fri Aug 23 , 2019
<a href="https://www.anderwald.si/barvni-laserski-tiskalniki">Barvni laserski tiskalnik</a> je idealne za tiskanje različnih tipov dokumentov in slik. Z napredno tehnologijo so postali barvni tiskalniki usposobljeni tudi za tiskanje fotografij. V poplavi vse novih naprav za fotografiranje ima doma vsakdo izredno veliko nerazvitih fotografij, ki samevajo na različnih diskih, telefonih in računalnikih. V kolikor si želimo svoje slike natisniti [...]
Higrosenzibilno prezračevanje za novogradnje