Folija za rastlinjake po ugodni ceni

Folija za rastlinjake se uporablja za ohranjanje optimalne temperature v rastlinjaku ter za kakovostno gojenje rastlin skozi celo leto. Gojenje zelenjave ali cvetja v rastlinjakih je postalo izredno pogost način kmetovanja. S pomočjo rastlinjaka lahko kmetje zelenjavo gojijo skozi celo leto, tudi takrat, ko je zunaj izredno mrzlo in so temperature pod ničlo. Če si torej želimo zelenjavo pridelovati tudi v ziskih mesecih in se pri tem ne obremenjevati s tem, da bi naša zelenjava zmrznila, si moramo postaviti kvaliteten rastlinjak, kjer bomo lahko pridelali večje količine zelenjave. 

Folija za rastlinjake ima izredno visok termo efekt, ko pomaga vzdrževati toploto ponoči in takrat ko zunaj ni sonca. Folija prepusti velike količine sonca in je ravno zato odlična za gojenje rastlin. 

Folija za rastlinjake je izredno odporna in elastina, zato se zlepa ne bo uničila ali raztrgala. Uporabljamo jo lahko tudi celih deset let, če z njo delamo pravilno in skrbno. Pri delu v rastlinjaku moramo poskrbeti, da bo le-ta vedno prezračen, da ne bomo uporabljali pripravkov, ki vsebujejo klor ali žveplo ter da v bližini rastlinjaka ne bomo kurili žvepla ali ostalih PVC materialov, saj je to izjemno nevarno. 

PVC lamele za ohranjanje čistega prostora

PVC lamele so odlične za vsako kmetijsko poslopje ali za večje skladišče, kjer mora biti glavni vhod vedno odprt. Da preprečimo uhajanje mrzlega zraka v prostor, si tako namestimo plastične lamele, ki bodo omogočale enostaven prihod v prostor ter istočasno branile uhajanje toplega zraka ven iz prostora in mrzlega v prostor. 

PVC lamele so navadno nameščene na jeklene letve in se jih lahko enostavno namesti ter odstrani. Plastični trakovi so narejeni po meri in so tako popolnoma prilagojeni našim zahtevam ter potrebam. Lamele se med seboj prekrivajo in tako poskrbijo za enostavno vstopanje in izstolpanje. 

PVC lamele so odličen pripomoček za vsakega kmeta. 

Urednistvo

Next Post

Masažni stol predstavlja odlično investicijo za vse, ki si želijo sprostitve

Mon Sep 2 , 2019
<a href="https://www.profarm.si/folija-za-rastlinjake">Folija za rastlinjake</a> se uporablja za ohranjanje optimalne temperature v rastlinjaku ter za kakovostno gojenje rastlin skozi celo leto. Gojenje zelenjave ali cvetja v rastlinjakih je postalo izredno pogost način kmetovanja. S pomočjo rastlinjaka lahko kmetje zelenjavo gojijo skozi celo leto, tudi takrat, ko je zunaj izredno mrzlo in so temperature pod ničlo. [...]
Masažni stol predstavlja odlično investicijo za vse, ki si želijo sprostitve