Globinsko čiščenje kože v zimskem času

Globinsko čiščenje kože je v zimskem času še bolj pomembno, saj si ženske pozimi na kožo nanašajo veliko več preparatov, ki lahko tudi škodijo. Skoraj vsaka ženska uporablja tekoči puder, ki ji pomaga prekriti vse nepravilnosti na koži. Tekoči puder se naseli v pore našega obraza in zato koža ne diha več tako dobro. Vsak večer moramo vsa ličila zato skrbno odstraniti, da preprečimo staranje kože in nastanek nezaželenih mozoljev. 

Globinsko čiščenje kože se začne s temeljitim pregledom obraza ter s svetovanjem, kako lahko najbolje poskrbimo za svojo kožo. Kozmetičarka nam bo nato odstranila ličila, kožo bo tonizirala in naredila potreben peeling. Nato nam bo s posebno napravo segrela in globinsko očistila celoten obraz. Po čiščenju nam bo na kožo nanesla koncentrat, ki kožo po čiščenju globinsko neguje. 

Globinsko čiščenje kože lahko vključuje tudi nego obrvi, ki predstavljajo pomemben del celotnega izgleda našega obraza. Najboljše kozmetičarke nam bodo obraz, vrat in dekolte tudi zmasirale. Po vseh opravljenih postopkih sledi nanos zaščitne dnevne kreme, ki bo kožo negovala vse do večera. 

Pedikura za starejše gospe

Pedikura je pomemben del naših stopal, ki so dnevno obremenjena s hojo v neudobnih čevljih. Nekateri med delom neprestano stojijo in obremenjujejo svoje noge in svoja stopala. Takšna stopala zagotovo potrebujejo več nege kot ostala, saj so dnevno največ obremenjena. Veliko oseb pa si nege nog in pedikure ne privošči, saj se jim ne zdi smiselno trošiti denarja za nego stopal. 

Pedikura je koristna tudi za boljše počutje celotnega telesa. Po odstranitvi odmrlih celic se bo namreč veliko bolje počutili. Ženske bi si morale večkrat na leto privoščiti tretma nege nog, in bi tako preprečile nastanek kurjih očes ter bolečih vraščenih nohtov. Vsaka dobra pedikerka nam bo noge med pedikuro temeljito pregledala. V kolikor bo opazila kakršnekoli spremembe, nas bo opozorila in pravočasno sanirala vse nastale težave.

Urednistvo

Next Post

Nepogrešljiv kavč v dnevni sobi

Thu Oct 10 , 2019
Nobena dnevna soba ni popolna, če v njej ne najdemo udobne sedežne garniture. Niti ni važno, kakšen sedež imamo pred sabo – lahko gre za večjo garnituro, ki pokriva celotno dnevno sobo, lahko pa le za preprosto zofo, ki ponuja udobno sedenje enemu ali dvema uporabnikoma. V vsakem primeru pa […]
Nepogrešljiv kavč v dnevni sobi