House and garden izdelki

House and garden so idealni za vsakega ljubiteljskega in profesionalnega pridelovalce zelenjave in sadja. V Sloveniji imamo to srečo, da vsakdo, ki ima vsaj malo zemlje lahko prideluje svojo biološko in ekološko pridelano hrano. Vendar pa so velikokrat vremenski pogoji zelo neugodni in tako se kljub trudu in naporu zgodi, da v času pobiranja plodov, nimamo veliko pridelka. Tisti, ki se s kmetijstvom ukvarjajo le ljubiteljsko ali za domačo rabo, niso preveč prizadeti. Kdor pa se s kmetijstvom preživlja ve, da pridejo z majhnim pridelkom velike skrbi. 

House and garden tako že leta proizvaja izdelke, ki kmetu pomagajo do boljših rezultatov. Vsakdo je namreč zelo zadovoljen, ko lahko pozno spomladi ter poleti na polju pobira lepe in zdrave produkte svojega trdega dela. 

House and garden ima več različnih izdelkov, ki so primerni za različne tipe gojenja rastlin. Nekateri so odlični za gojenje v kokosovih vlaknih, drugi pa v hidroponiki, ki postaja vse bolj pogosta tudi v Sloveniji.  

Kazalo vsebine

Plant success po ugodni ceni

Plant success proizvaja najboljše proizvode na trgu, ki nam bodo pomagali pri optimalnemu razvoju posajenih rastlin. Njihov najbolj iskan izdelek se imenuje Great white shark, ki je sestavljen iz 15 različnih vrst gliv, 11 različnih bakterij ter 2 vrst Trichoderma. Vse sestavine skupaj omogočajo popolno rast naših rastlin in so bistvene za uspešno kolonizacijo koreninskega sistema. Kolonizacija koreninskega sistema pomeni, dobro razširitev korenin po površini zemlje, da lahko le-te optimalno črpajo hranilne snovi in tako hitreje rastejo. 

Plant success-ov vodotopni prašek bo tako preko vode takoj prišel do rastline, pomagal pri razvoju korenin, ki se bodo pri presaditvi lažje soočile z novim okoljem in tudi tam uspešno rastle. Izdelek najraje uporabljajo tisti, ki rastline gojijo v hidroponiki ali v kokosovih vlaknih, ki so idealna za hiter razvoj vsake rastline. Izdelek lahko uporabljamo le na štirinajst dni, saj je resnično izredno močan in bi ob nepravilni uporabi ogrozil zemljo ter ostale rastline.

Urednistvo

Next Post

Cena toplotne črpalke

Tue Nov 19 , 2019
<a href="https://www.budseason.eu/house-garden">House and garden</a> so idealni za vsakega ljubiteljskega in profesionalnega pridelovalce zelenjave in sadja. V Sloveniji imamo to srečo, da vsakdo, ki ima vsaj malo zemlje lahko prideluje svojo biološko in ekološko pridelano hrano. Vendar pa so velikokrat vremenski pogoji zelo neugodni in tako se kljub trudu in naporu zgodi, da v času [...]
toplotna črpalka cena

Morda vas zanima tudi...