Komisijska prodaja rabljenih oblačil in obutve

Kam z rabljeno opremo? Kaj hitro se lahko zgodi, da se nam v omari začnejo nabirati odvečni kosi oblačil, ki jih preprosto ne potrebujemo, enako velja za obutev, ki je lahko namenjena le občasni uporabi. Tako imamo vel kup odvečne opreme, ki je pogosto povsem dobro ohranjena, morda celo nerabljena. Včasih gre za kakšne svečane kose, včasih pa za opremo za vsakdanjo rabo. Če želimo izprazniti omaro in nekoliko osvežiti garderobo, se lahko odločimo za prodajo na trgu rabljene opreme. Na ta način se rešimo odvečnih oblačil in obutve, pri tem nekaj zaslužimo, s ponudbo pa razveselimo tiste, ki želijo na trgu rabljene opreme najti dobre priložnosti za nakup. Takšno ponudbo ima second hand shop, ki omogoča tudi prodajo rabljenih oblačil in obutve. Najti moramo trgovca, ki nam pri tem ponuja posebej dobro izkušnjo.

Prodaja opreme v second hand shopu

Trgovine z rabljeno opremo so stičišče povpraševanja in ponudbe. Nudijo široko selekcijo izdelkov, z vidika prodajalca pa je pomembno, da sprejemajo oblačila in obutev, ki jo želimo spraviti v promet. Najbolj ustrezna je komisijska prodaja za tiste, ki imajo večje zaloge nerabljenih oblačil za vsakdanjo rabo, v poštev pride tudi rabljena obutev, če je dobro ohranjena. 

Veliko povpraševanja je predvsem po ženskih oblačilih, pri katerih izstopajo maturantske obleke in podobni kosi, namenjeni uporabi pri kakšnih svečanih priložnostih. To so dokaj draga oblačila, ki pa so le redko v uporabi, morda le enkrat. Second hand shop je torej odlična priložnost tako za prodajo kot za nakup, saj gre za dobro ohranjena oblačila, ki so še povsem uporabna, cena pa bo bistveno nižja kot pri nakupu novih oblačil.

Komisijska prodaja je pogosto idealna tudi za otroško opremo, ki jo malčki hitro prerasejo. Če imamo dobro ohranjene kose, ki so preprosto premajhni, je trgovina z rabljeno opremo gotovo prava rešitev.

Urednistvo

Next Post

AED defibrilatorji v Sloveniji

Fri Jan 1 , 2021
Kam z rabljeno opremo? Kaj hitro se lahko zgodi, da se nam v omari začnejo nabirati odvečni kosi oblačil, ki jih preprosto ne potrebujemo, enako velja za obutev, ki je lahko namenjena le občasni uporabi. Tako imamo vel kup odvečne opreme, ki je pogosto povsem dobro ohranjena, morda celo nerabljena. [...]
AED cena

Morda vas zanima tudi...