Konica Minolta Bizhub C227 je odličen za manjše pisarne

Konica Minolta Bizhub C227 je primeren za manjše pisarne, saj je kljub visoki opravilnosti, še vedno manj zmogljiv kot ostali modeli multifunkcijskih tiskalnikov. Vsekakor se lahko tudi ta model pohvali s precejšnjo hitrostjo tiskanja, kar je pomembno v vsakem delovnem okolju. 

Konica Minolta Bizhub C227 se lahko pohvali s hitrim stanje pripravljenosti. Potem ko ga bomo vklopili bo namreč potreboval le 20 sekund, da se bo ogrel in že bomo lahko nanj tiskali ali tiskali. To je izjemno hiter čas, ki ga slabši odeli ne dosegajo. 

Konica Minolta Bizhub C227 tiska s precej visoko ločljivostjo, ki znaša kar 600 x 600 dpi. To pomeni, da boso vsi izročki, dokumenti ter ostali papirji kvalitetno natisnjeni. Tega pa si želi vsakdo, ki mora pripraviti prezentacijo ali poročilo o delu. 

Konica Minolta C250i omogoča visokokvaliteten tisk 

Konica Minolta C250i je odlična multifunkcijska naprava, ki vsakemu uporabniku omogoča odlično izkušnjo, kar ga uvršča med najbolj zaželene multifunkcijske naprave na trgu. Kupec si lahko naroči model izdelan po njegovih željah, kar pomeni, da mu lahko doda različne funkcije, ki jih osnovni model nima. Takšno napravo lahko postavimo v manjšo ali večjo pisarno in brez težav bo izpolnila vse zahteve zaposlenih.  

Konica Minolta C250i ima sicer precej visoko ceno, zaradi česar se je določeni kupci izogibajo. Seveda je pri opremljanju pisarn potrebno biti pozoren na vsak vnovčeni evro, vendar pa je takšna naprava skoraj nujno potrebna, saj se nam bo denarni vložek hitro povrnil. 

Konica Minolta C250i ima odličen spomin, ki znaša kar 2,048 MB. S tako velikim spominom se lahko pohvali le malo multifunkcijskih naprav. Če imamo tiskalnih s takšnim spominom, bo z njegovo pomočjo lahko tiskalo več ljudi, saj si bo ukaze enostavno zapomnil in jih opravil, ko bodo prišli na vrsto. 

Urednistvo

Next Post

Rezervni deli SIP z nakladalko

Wed Jun 24 , 2020
Konica Minolta Bizhub C227 je primeren za manjše pisarne, saj je kljub visoki opravilnosti, še vedno manj zmogljiv kot ostali modeli multifunkcijskih tiskalnikov. Vsekakor se lahko tudi ta model pohvali s precejšnjo hitrostjo tiskanja, kar je pomembno v vsakem delovnem okolju.  <a href="https://www.anderwald.si/konica-minolta-bizhub-c227">Konica Minolta Bizhub C227</a> se lahko pohvali s hitrim stanje pripravljenosti. Potem ko [...]
Rezervni deli SIP