Konopljine kapljice si pridobljene s CO2 ekstrakcijo

Vse več je ljudi, ki v današnjih dneh uporabljajo razne konopljine izdelke. Sama uporaba se je razširila predvsem zaradi dejstva, da je bilo dokazano, da sami izdelki odlično vplivajo na naše zdravje in pa na dobro počutje človeka.

Konopljine kapljice so le eden izmed izdelkov, ki se vse bolj uporablja. Te so pridobljene s CO2 ekstrakcijo iz listov in cvetov industrijske konoplje. Substance, ki se nahajajo v tej rastlini se imenujejo kanabinoidi. Same kapljice vsebujejo hladno stiskano konopljino olje z visoko vsebnostjo omega 3 in pa omega 6 maščobnih kislin. Sama CO2 ekstrakcija omogoča ohranitev širokega spektra kanabinoidov, terpenov in drugih učinkovin v kapljicah.

Konopljine kapljice vsebujejo manj kot 0,2 % spojine THC. To je spojina, ki pri človeku povzroča zadetost in je seveda prepovedana. Vsebuje pa visok odstotek spojine CBD, ki pa deluje obratno in preprečuje občutek zadetosti. Kapljice imajo seveda priporočen dnevni odmerek, katerega se je potrebno držati.

Konopljino seme predstavlja pomemben prispevek k zdravi prehrani

Zdrava prehrana je seveda eden izmed ključev za samo zdravje človeka. Zdravje pa seveda vsakdo izmed nas postavlja na prvo mesto in vsi se trudimo na najboljši možen način poskrbeti za naše zdravje. Tako je potrebno paziti, kaj vse zaužijemo in pa predvsem paziti na to, da dnevno zaužijemo dovolj vitaminov, mineralov in pa beljakovin.

Konopljino seme tako predstavlja pomemben prispevek k zdravi prehrani, saj so ta semena bogat vir beljakovin, omega 3 in omega 6 maščobnih kislin ter esencialnih aminokislin, ki podpirajo zdravo in uravnoteženo hrano.

Konopljino seme predstavlja najvišjo organsko kakovost, so brez glutena in laktoze ter vsebujejo visok odstotek beljakovin in vlaknin. Uživamo jih lahko, da jih damo v določeno hrano, ali pa napitke, lahko pa jih uživamo tudi kot samostojni prigrizek. So torej nek dodatek k hrani, s katerim poskrbimo, da bo naše telo prejelo visok odstotek beljakovin in pa samih vlaknin, kar je za telo seveda zelo pomembno.

Urednistvo

Next Post

Prodaja lepljenega lesa

Wed Jan 16 , 2019
Vse več je ljudi, ki v današnjih dneh uporabljajo razne konopljine izdelke. Sama uporaba se je razširila predvsem zaradi dejstva, da je bilo dokazano, da sami izdelki odlično vplivajo na naše zdravje in pa na dobro počutje človeka. <a href="https://www.ekosol.si/blog/kaj-je-cbd-in-kako-deluje/">Konopljine kapljice</a> so le eden izmed izdelkov, ki se vse bolj uporablja. Te so [...]
lepljen les prodaja