Prešite odeje 200×220 narejene iz naravnih polnil

 Prešite odeje 200×220 imajo lahko naravna ali umetna polnila. Slovenski kupci smo bolj nagnjeni k naravnim polnilom, saj se zavedamo, da so ta najkvalitetnejša. V postelji preživimo zelo veliko časa, raziskave pravijo, da kar tretjino svojega življenja, zato je pomembno, da spimo v kakovostnih in zdravih materialih.

Prešite odeje 200×220 morajo biti sveže in ne smejo nikakor biti zanemarjene in stare. V starih prešitih odejah je namreč nabranih veliko prašnih delcev ter posledično tudi pršic, ki povzročajo alergije. Velikokrat imamo eno odejo tudi po 20 ali 30 let, a bi jo morali zamenjati že po petih letih, ker postane s časom nehigienska.

Prešite odeje 200×220 izbiramo glede na temperaturo sobe v kateri spimo. Prodajalci najraje ponudijo prešite odeje, ki so polnjene s perjem in puhom gosk, iz ovčje volne in celo dlake kamel ali kašmirskih koz. Odeje so lahko narejene tudi tako, da se pozimi združijo z dodatno odejo, ki zagotavlja večjo toploto. Take odeje so navadno iz umetnih materialov.

Rjuhe s cvetličnimi vzorci

Rjuhe imajo različne barve in vzorce. V pomladanskem času so zelo priljubljeni cvetlični vzorci, ki jih vsaka ženska rada kupi za v svoj dom. Rože so simbol življenja in so zato tako vabljive. Poleg tega v spalnico vnesejo občutek svežine in narave, ki je bistven element dobrega počutja.

Rjuhe so lahko iz lahkega tankega bombaža ali debelejšega flanelastega materiala, ki je bolj kosmat, da nas pozimi bolj greje. Trenutno so zelo aktualne in moderne satenaste rjuhe, ki po zadnjih raziskavah blagodejno vplivajo na našo lepoto, saj manj poškodujejo lase, trepalnice, ne izsušijo kože in ne povzročajo gub, ker se ne mečkajo tako kot bombažne.

Rjuhe, ki so narejen iz svile, so najdražje a imajo lep gladek in sijoč izgled, v katerega se zaljubimo. Veliko svilenih rjuh dobimo v spletnih trgovinah s spalnim programom.

Urednistvo

Next Post

Kvalitetne sedežne garniture so najboljši nakup vsakega posameznika

Thu Dec 6 , 2018
<a name="_GoBack"></a>   <a href="https://odeja.si/slo/odeje.html">Prešite odeje 200×220</a> imajo lahko naravna ali umetna polnila. Slovenski kupci smo bolj nagnjeni k naravnim polnilom, saj se zavedamo, da so ta najkvalitetnejša. V postelji preživimo zelo veliko časa, raziskave pravijo, da kar tretjino svojega življenja, zato je pomembno, da spimo v kakovostnih in zdravih materialih. Prešite odeje 200×220 morajo biti [...]
Kvalitetne sedežne garniture