Scrum predstavlja agilne metode managementa

Scrum je metoda, ki pomaga podjetjem, ki so premalo konkurenčna in jim omogoča, da postanejo uspešna. Vsako podjetje ima željo po uspešnosti in po dobrem delovanju. Žal so vsi začetki težki in zato veliko podjetij v prvih petih letih propade, ker nima dobro postavljenega načrta in se ne razvija tako kot bi si lastniki želeli.

Scrum lahko uvede vsako podjetje, ki se prijavi na delavnico, kjer se jim predstavi to uspešno agilno metodo. Večje kot je podjetje, težje je vanj vpeljati nove metode. Pri velikem podjetju je potrebno veliko več dela. Eden izmed elementov je uvajanje vsakodnevnega jutranjega delovnega sestanka, ki pripomore k uspešnosti samega podjetij

Scrum poteka v časovno omejenih intervalih. Več o delavnicah vpeljave scruma, si lahko prebere na spletu in se posvetujete z strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati, kako to metodo najlažje vpeljete v svoje podjetje in mu tako omogočite nov razcvet.

Power bi je Microsoftova storitev

Power bi nam omogoča, da povežemo pomembne podatke, jih analiziramo ter pripravimo statistično ponazoritev z interaktivnimi poročili, ki jih lahko opremimo tudi z zanimivimi lokacijskimi zemljevidi. Tako imamo vpogled, kje se naši produkti najbolje prodajajo. Power bi deluje odlično z Excelom in nam omogoča popolno analitično rešitev za obdelavo in prikazovanje podatkov.

Power bi bi moralo uporabljati vsako uspešno in dobičkonosno podjetje, saj nam omogoča odličen vpogled v delovanje celotnega procesa prodaje in nam poda natančno analizo vseh postopkov. Analiza podatkov je ključna za doseganje uspešnosti in za dobro delovanje celotnega podjetja.

Power bi nam omogoča ažurno spremljanje naročil, dnevno spremljanje prodaje določenega artikla ter podaja nam vpogled v sodelovanje s ključnimi strankami. Z njim lahko spremljamo dobičkonosnost, planiramo in natančno spremljamo dotok denarja in uspešno dosegamo plan, ki smo si ga zadali pri marketinški kampaniji.

Urednistvo

Next Post

Ponudba izolacij balkonov in ravnih streh

Thu Jan 3 , 2019
<a href="https://www.kompas-xnet.si/izobrazevanja/poslovne-vescine">Scrum</a> je metoda, ki pomaga podjetjem, ki so premalo konkurenčna in jim omogoča, da postanejo uspešna. Vsako podjetje ima željo po uspešnosti in po dobrem delovanju. Žal so vsi začetki težki in zato veliko podjetij v prvih petih letih propade, ker nima dobro postavljenega načrta in se ne razvija tako kot [...]
Ponudba izolacij balkonov in ravnih streh