Spletna tiskarna omogoča enostavno naročanje

Spletna tiskarna  je portal, preko katerega lahko vsaka stranka nemoteno in enostavno odda svoje naročilo v tiskarno. Ker se pri izdelavi grafičnega materiala za tisk vedno zavleče in vsak grafični oblikovalec do zadnje minute oblikuje svoje naročilo, je možnost uporabe spletne tiskarne izjemno priročna. 

Spletna tiskarna je odlična v prvi vrsti predvsem zato, ker lahko ob vsaki uri posredujemo svoje dokumente v tisk. Dobro pripravljeni portali spletnih tiskarn nam omogočajo hitro spleto naročanje različnih tiskovin ter tudi reklamnega in promocijskega materiala. Vse kar moramo narediti je, da želen material pravilno naložimo na njihov portal, določimo potrebne specifikacije, naklado in nato preko obrazca oddamo naročilo. 

Spletna tiskarna nam bo omogočila tudi pregled nad nastalimi stroški, saj nam bo sprotno računala stroške storitev. To pomeni, da bomo lahko takoj videli, ali nam cena storitve ustreza ali ne. V kolikor s ponudbo ne bomo zadovolji, bomo lahko naročilo preklicali in poiskali novo spletno tiskarno. Na spletu je ogromno kvalitete ponudbe, ki jo lahko izkoristimo. 

 

Kaširanje slik na penaste kappa plošče

Kaširanje je posebna tehnika, s katero lahko določen izdelek oziroma fotografijo prilepimo na posebno penasto ploščo. S tem sliko pripravimo za razstavo ali za prodajo. To je odličen način, ki nam omogoča, da želen izdelek damo na lahko a trdno podlago. 

Kaširanje je izredno uporabo za pripravo materiala, ko ga peljemo na razstavo v galerijo. To je najcenejši način priprave fotografij za obešanje. Kaširanja se poslužujejo tudi arhitekti, ko pripravljajo svoj projekt za določen natečaj. Na natečaju morajo namreč vse kar so pripravili oddati tudi v tiskani obliki. Določeni dokumenti morajo biti na primerni penasti plošči. 

Kaširanje se torej izvede na posebno ploščo, ki ima različne debeline. izbiramo lahko med ploščami, ki so debele 5 ali 10 milimetrov. Forex plošče so tanjše in navadno merijo  2 milimetra ali 4 milimetre. Combod plošča pa vedno meri 3 milimetre in je tudi najbolj uporabljena. 

 

Urednistvo

Next Post

Kombinacija odlik, ki jo iščemo pri nakupu stolov

Thu May 28 , 2020
<a href="https://www.birografikabori.si/">Spletna tiskarna</a>   je portal, preko katerega lahko vsaka stranka nemoteno in enostavno odda svoje naročilo v tiskarno. Ker se pri izdelavi grafičnega materiala za tisk vedno zavleče in vsak grafični oblikovalec do zadnje minute oblikuje svoje naročilo, je možnost uporabe spletne tiskarne izjemno priročna.  Spletna tiskarna je odlična v prvi vrsti [...]