Višji razred vsakdanjih prenosnikov

Profili uporabnikov prenosnih računalnikov so nadvse raznoliki, težko bi našli dva, ki bi se skladala v vseh mogočih karakteristikah, ki vplivajo na želje in potrebe pri uporabi računalnika in naposled seveda tudi na izkušnjo. Ravno zato obstaja tako pestra ponudba prenosnikov, ki odgovarjajo vsem tem okusom in zahtevam. Zanimiva je ponudba v višjem razredu vsakdanjih prenosnikov – ti so namenjeni običajnim uporabnikom, ki želijo doseči kar najboljšo možno izkušnjo pri uporabi svojih naprav, nočejo pa poseči po pregrešno dragih računalnikih, ki so že namenjeni drugi ciljni publiki.

Dobra izbira bo morda serija ASUS Zenbook, ki združuje prav računalnike iz tega razreda. Na obeh koncih spektra sicer najdemo kakšne modele, ki že posegajo v nižji oziroma višji razred – med dražjimi ASUS Zenbook modeli se na primer najdejo takšni, ki se s svojo zmogljivostjo kosajo z najbolj naprednimi mobilnimi delovnimi postajami, čeprav ostajajo relativno ugodni. Bolj mamljiva pa bo za večino ponudba v srednjem cenovnem razredu, kjer najdemo zelo dobre primerke modelov ASUS Zenbook. Ti računalniki navdušujejo z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, tako da so za zahtevnejše uporabnike nedvomno prava izbira.

Poznamo pa tudi nekaj prepričljivih alternativ. Vedno pride v poštev prenosnik Lenovo, saj je ta znamka praviloma najbolje zastopana na trgu in dobimo celo množico modelov v vsakem cenovnem in zmogljivostnem razredu. Prenosnik Lenovo lahko prav tako ponudi zelo prepričljivo razmerje med kakovostjo in ceno, še posebej zato, ker je ponudba res bogata in ni težko najti posebnih ponudb ali z brskanjem po modelih odkriti kakšnih posebej ugodnih glede na svoje karakteristike. V vsakem primeru je prenosnik Lenovo ena izmed možnosti, ki jih je treba vzeti na znanje pri izbiri novega prenosnika. V višjem razredu vsakdanjih prenosnikov vsekakor predstavlja dostojno alternativo modelom serije Zenbook, omenili pa bi lahko tudi kakšno serijo drugih znamk, ponudba je nenazadnje zelo široka.

Urednistvo

Next Post

Kakovost zobnih vsadkov

Sun Jun 16 , 2019
Profili uporabnikov prenosnih računalnikov so nadvse raznoliki, težko bi našli dva, ki bi se skladala v vseh mogočih karakteristikah, ki vplivajo na želje in potrebe pri uporabi računalnika in naposled seveda tudi na izkušnjo. Ravno zato obstaja tako pestra ponudba prenosnikov, ki odgovarjajo vsem tem okusom in zahtevam. Zanimiva je [...]
Zobni implantati cenik