Zapornice za različna parkirišča

Zapornice so namenjene različnim vrstam parkirišč. Lahko so zapornice namenjene individualni uporabi, najpogosteje pa jih srečamo na javnih parkiriščih blizu večjih trgovskih centrov. Prav tako srečamo zapornice ob zdravstvenih domovih, šolah ali drugih večjih parkiriščih. Glavna naloga zapornic je ta, da omogočajo nadzorovano prehajanje in odhajanje na parkirišče. Na drugi strani pa preprečujejo, da bi se na parkiriščih nedovoljeno parkiralo. Sploh v večjih mestih, kjer je parkiranje plačljivo, se tudi posamezniki vedno bolj pogosto odločijo za montažo zapornic.

Glede na to, kje so zapornice nameščene, ločimo različne oblike. Med seboj se razlikujejo predvsem glede na način odpiranja in zapiranja. Tako poznamo zapornice za parkirišča, ki so običajno avtomatske in omogočajo pogosto odpiranje in zapiranje. Potem poznamo zapornice za individualno uporabo. Poleg avtomatskega odpiranja imamo v tem primeru tudi ročno odpiranje. Zadnja skupina zapornic pa so razni potopni stebrički, ki jih srečamo na javnih krajih, največkrat v peš conah.

Industrijska vrata z dolgo življenjsko dobo

Industrijska vrata imajo podobno nalogo kot zapornice. Preprečujejo nedovoljeno parkiranje ob večjih industrijskih obratih, hkrati pa omogočajo nadzorovano prihajanje in odhajanje s parkirišča. Ker skozi industrijske vrata običajno prehajajo tudi večji tovorniki, si lahko predstavljamo, da so bolj masivne konstrukcije kot same zapornice. Glede na to, da je njihova obremenitev zelo velika, pa zahtevajo dodatno pozornost pri sami izdelavi in montaži.

Svetujemo vam, da se pred nakupom temeljito pozanimate o različnih možnostih montaže. Industrijska vrata danes montira veliko različnih izvajalcev. Izvajalce dobro preverite in se prepričajte, da uporabljalo res samo kvaliteten material, ki je zagotovilo za dolgo in nemoteno delovanje vaših novih industrijskih vrat. Poleg same montaže, je pomembno, da vam izvajalec nudi tudi celovito storitev servisa in svetovanja. Hiter in učinkovit servis je garancija, da vam bodo motnje v delovanju v najkrajših rokih odpravili. Odločite se za zanesljivega izvajalca z dolgoletnimi izkušnjami, ki vam bo pripravil ugodno ponudbo.

Urednistvo

Next Post

Prodaja lepljenega lesa

Wed Jan 16 , 2019
<a href="http://www.dorman.si/zapornice.html">Zapornice</a> so namenjene različnim vrstam parkirišč. Lahko so zapornice namenjene individualni uporabi, najpogosteje pa jih srečamo na javnih parkiriščih blizu večjih trgovskih centrov. Prav tako srečamo zapornice ob zdravstvenih domovih, šolah ali drugih večjih parkiriščih. Glavna naloga zapornic je ta, da omogočajo nadzorovano prehajanje in odhajanje na parkirišče. Na drugi strani [...]
lepljen les prodaja