IVECO deli so garancija za nemoteno delovanje

Vsi lastniki avtomobilov se dobro zavedamo, kako pomembno je redno vzdrževanje in servisiranje naših jeklenih konjičkov. Z rednim vzdrževanjem pa ne poskrbimo le za njihovo dolgo življenjsko dobo, ampak tudi za varnejšo vožnjo. To pa je še toliko bolj pomembno pri različnih modelih IVECO avtobusov, pri katerih se z rednimi servisnimi pregledi sproti odkrivajo napake in menjajo obrabljeni mehanski IVECO deli.

 

Zahteve po varnosti so pri avtobusih še toliko večje, saj so le ti namenjeni prevozu večjega števila potnikov. IVECO deli so zato brezhibni in predstavljajo garancijo za nemoteno delovanje brez napake, ki lahko v nasprotnem primeru pripelje do zastrašujočih posledic. Razveseljiv je podatek, da so IVECO deli preverjeni z različnimi testi in preizkusi zanesljivosti skozi celotno fazo njihove izdelave. To jim zagotavlja njihovo kakovost in zanesljivost, ki nudi uporabniku varno in brezhibno vožnjo. Zavedajmo se, da nam le originalni rezervni deli lahko nudijo garancijo.

 

IVECO bus združuje različne modele avtobusov

 

Avtobusi so se skozi desetletja razvoja bistveno spremenili. Iz glasnih, počasnih in negospodarnih prevoznih sredstev so se prelevili v udobne in ekonomične avtobuse, ki se danes vozijo po naših cestah. IVECO bus je priznana blagovna znamka različnih modelov avtobusov, ki nam nudi posebno udobje, varčno uporabo in okolju prijazno vožnjo. Z avtobusi IVECO postane vožnja z avtobusom pravi užitek, ne glede na to za kateri model gre.

 

IVECO bus se ponaša z različnimi modeli avtobusov. Mestni in primestni avtobusi so namenjeni vsakodnevnim vožnjam v službo in po opravkih, medtem ko so turistični avtobusi še posebej udobni, saj so namenjeni daljšim in tudi večdnevnim potovanjem. Midibusi in minibusi so namenjeni prevozu manjšega števila potnikov, novost na tržišču pa so električni avtobusi, ki so namenjeni vožnji po mestu, saj ne onesnažujejo okolja. S tem pa se ponudba ne konča, saj so na voljo še specialni avtobusi.

 

Urednistvo

Next Post

Tradicionalna tajska masaža v enem od najbolj priljubljenih salonov pri nas

Mon Aug 19 , 2019
Vsi lastniki avtomobilov se dobro zavedamo, kako pomembno je redno vzdrževanje in servisiranje naših jeklenih konjičkov. Z rednim vzdrževanjem pa ne poskrbimo le za njihovo dolgo življenjsko dobo, ampak tudi za varnejšo vožnjo. To pa je še toliko bolj pomembno pri različnih modelih IVECO avtobusov, pri katerih se z rednimi [...]
Tradicionalna tajska masaža v enem od najbolj priljubljenih salonov pri nas