Selitve na različne razdalje

Razumljivo je, da bo selitveni servis cenik svojih storitev prilagodil zahtevam naročnikov in značilnostim same selitve. Ne moremo pričakovati, da bo ena cena veljala za vse projekte, saj so selitve med seboj lahko zelo različne, torej postavljajo tudi različne izzive za selitvene mojstre. Tako storitve kot cene so odvisne od dejanskih potreb naročnika.

Selitve po mestih

Najkrajše razdalje predstavljajo selitve po mestih. Tak primer recimo ponuja za selitve Ljubljana, ki je pogosto tako izhodišče kot cilj selitve. V takšnih primerih razdalje niti ne igrajo pomembne vloge, postavlja pa za selitve Ljubljana pogosto druge izzive – opremo je treba morda prenašati po stopnicah visokih zgradb ali pa tovoriti v posebej ozke ulice in nedostopne kotičke mesta. Ravno zato se storitve mestnih selitev večinoma obračunajo kar po urah, razdalja prevoza pa na ceno ne vpliva.

Selitve po mestih so torej načeloma nekoliko cenejše, saj ni treba plačevati za prevoz. Treba pa je paziti na to, da morda ne bodo nastali dodatni stroški zaradi zahtevnosti selitve. Ljubljana lahko za selitvene mojstre predstavlja dodatne izzive, temu pa bo selitveni servis cenik seveda ustrezno prilagodil.

Medkrajevne selitve

Tudi pri medkrajevnih selitvah se delo obračuna glede na delovne ure selitvenih mojstrov, pridejo pa v poštev še stroški prevoza. Treba je torej prišteti potne stroške, običajno v obe smeri, pa tudi nekatere dodatke, na primer čakanje in čas nakladanja oziroma razkladanja. To običajno pomeni, da bo za selitveni servis cenik nekoliko dražji, če se odločimo za koriščenje njihovih storitev pri selitvah na daljše razdalje, še posebej če ne gre le za transport opreme, temveč še za druge storitve.

Posebno kategorijo predstavljajo mednarodne selitve, za katere ima selitveni servis cenik verjetno povsem prilagojen oziroma se ponudba izdela izključno na podlagi točnih značilnosti posamezne selitve. Vsekakor se je treba z izvajalcem vnaprej točno dogovoriti, katere storitve bodo vključene in koliko bo selitev stala.

Urednistvo

Next Post

Vrtne kosilnice za travo, ki bo krasila naš dom

Tue Dec 11 , 2018
Razumljivo je, da bo <a href="http://alemat.si/selitveni-servis-cenik.html">selitveni servis cenik</a> svojih storitev prilagodil zahtevam naročnikov in značilnostim same selitve. Ne moremo pričakovati, da bo ena cena veljala za vse projekte, saj so selitve med seboj lahko zelo različne, torej postavljajo tudi različne izzive za selitvene mojstre. Tako storitve kot cene so odvisne od dejanskih potreb naročnika. [...]
Vrtne kosilnice