Električna drsna vrata so vsestransko uporabna

Električna drsna vrata so idealna tudi za domačo rabo. Kdor ima doma domače živali se zaveda, da se hišni ljubljenčki radi samostojno sprehajajo po celotnem bivalnem prostoru in da večkrat dnevno prosijo za odpiranje vrat iz enega v drug prostor. V kolikor jim hočemo ugoditi, jim moramo vsakič znova odpreti vsaka posamezna vrata ter nato poskrbeti tudi za to, da bodo lahko prišli nazaj do nas. 

Električna drsna vrata pa se bodo brez težav sama odprla in nam tako prihranila veliko poti. Ko se bo maček ali pes postavil pod senzor, se bodo vrata sama odprla ter mu tako dovolila prehod. Takšna vrata pa so idealna tudi za robotski sesalec, ki sam čisti prostor, ko nas ni doma. 

Električna drsna vrata bodo sesalcu omogočila nemoteno delovanje, saj se bodo vedno znova odprla in mu dovolila vstop v sosednjo sobo. 

Drsna vrata steklena za vsak dom

Drsna vrata steklena se lahko namestijo tudi v stanovanje ali hišo. Če želimo v naše bivalne prostore vnesti eleganco stekla, lahko uporabimo tudi avtomatska drsna vrata, ki se bodo sama odprla vsakič, ko si bomo to zaželeli. Ko bomo prišli domov iz službe in bomo imeli polne roke nakupovalnih vrečk, se bodo vrata sama odprla in nam tako olajšala delo. 

Drsna vrata steklena so izredno elegantna rešitev za vsak dom. Steklo bo na eni strani ščitilo prostor pred udorom mraza in prepiha ter po drugi strani ne bo zastiralo pogleda ter zapiralo prostora, saj so trenutno v trendu odprti prostori, ki dihajo. 

Drsna vrata steklena nam doma koristijo tudi takrat, ko imamo za mizo goste in moramo iz kuhinje prinesti večjo količino hrane, pijače ali krožnikov. Ker se bodo vrata sama odprla, bomo lahko nemoteno hodili v kuhinjo ter iz nje prinašali vse potrebno za dobro počutje naših povabljencev. 

Posted in dom

Urednistvo

Next Post

Cenik pvc oken v trgovini na drobno

Fri Sep 13 , 2019
<a href="http://www.avtomatska-drsna-vrata.si/avtomatska-drsna-vrata-assa-abloy">Električna drsna vrata</a> so idealna tudi za domačo rabo. Kdor ima doma domače živali se zaveda, da se hišni ljubljenčki radi samostojno sprehajajo po celotnem bivalnem prostoru in da večkrat dnevno prosijo za odpiranje vrat iz enega v drug prostor. V kolikor jim hočemo ugoditi, jim moramo vsakič znova odpreti vsaka posamezna vrata [...]
Cenik pvc oken v trgovini na drobno