Kakovostna talna obloga 

Vinil tla so že desetletja najbolj prodajane talne obloge, ne samo pri nas, ampak tudi v svetu. Včasih ljudje niso imeli dobrega mnenja o vinil tleh, naj bi bila to le plastika. Močno izboljšale pa se je tudi proizvodnja.

Vinil tla, marsikatero podjetje proizvaja brez ftalatov in to je velik doprinos k varovanju okolja. Proizvajalci so vedno bolj izobraženi na področju ekologije in proizvajajo proizvode, ki jih je mogoče reciklirati.

Vinil tla obloge se dobijo v različnih oblikah, debelinah in velikosti. Namenjene so različnim prostorom za intenzivno in normalno uporabo. Tiha in prijetna je hoja po vinil tleh.

Vinil tla pridobivajo na svojem slovesu. Luksuzna vinil dekorativne plošče ali luxury vinyl tiles – design flooring je heterogena vinil talna obloga, le ta je sestavljena iz večjih plasti.

Prodaja in proizvodnja se vsako leto hitro dviguje. Začetek izdelave je bil pred 17 leti na Daljnem vzhodu. Se pravi na Kitajskem in Japonskem. Prva proizvodnja pa je stekla v Angliji pred 14 leti.

Klasična notranja vrata s steklom 

Steklo je material, ki omogoča navidezno oviro med posameznimi prostori. Poznamo klasična notranja vrata s steklom, ne smemo pa pozabiti vrata, ki steklo uporabljajo samo kot dodatek. Notranja vrata s steklom v večini primerov predstavljajo neobičajen, a zanimiv dodatek v prostoru. Moderno oblikovane bivalne površine steklo pozdravljajo. Uporabljajo ga na vse možne načine. Steklo omogoča navidezno pregrado na eni strani, ter neskončno povezanost prostorov na drugi strani.

Steklo lahko kombiniramo skupaj z lesom, furnirjem, aluminijem in MDF – jem. Zelo raznolika je uporaba notranjih vrat s steklom. Notranja vrata s steklom se razlikujejo predvsem v estetskem videzu. Vsem je skupno to, da sluzijo zapiranje prehodov med prostori. S pomočjo stekla pa omogočajo prehajanje svetlobe v sosednji prostor ali celo prostore.

Svobodna odločitev posameznika je kakšno kombinacijo materialov s steklom boste izbrali. Ravno tako je pomembno, da se pri izbiri zavedate, kaj se od stekla pričakuje. 

 

Urednistvo

Next Post

Selitve Ljubljana poskrbijo za kakovostno selitev po vaših željah in potrebah

Mon May 25 , 2020
Vinil tla so že desetletja najbolj prodajane talne obloge, ne samo pri nas, ampak tudi v svetu. Včasih ljudje niso imeli dobrega mnenja o vinil tleh, naj bi bila to le plastika. Močno izboljšale pa se je tudi proizvodnja. Vinil tla, marsikatero podjetje proizvaja brez ftalatov in to je velik [...]
selitve Ljubljana