Salomon obutev za tekače

Znamka Salomon ima dokaj široko ponudbo, po kateri posegajo predvsem športniki. Najbolj zanimivi so bržkone njihovi tekaški čevlji, ki so izredno priljubljeni predvsem med gorskimi tekači. V tem segmentu je Salomon pravzaprav avtoriteta in uživa poseben ugled. Ne le kot znamka tekaških čevljev, temveč tudi kot ugledna družba, ki se pogosto udejstvuje pri organizaciji raznih dogodkov. Med drugim je tudi sponzor mnogih vrhunskih tekačev in tekaških prireditev. Vsekakor si njihovi izdelki zato zaslužijo posebne pozornosti, sploh obutev, na katero prisegajo najboljši tekači. Salomon ima različne serije čevljev za tek v naravi, dolga leta je bila izredno popularna serija Speedcross z mnogimi nadgrajenimi različicami. Prav tako najdemo pri tej znamki razne čevlje, prilagojene za zahtevne razmere in pomembne teke, recimo čevlje iz serije S-Lab, ki večinoma odgovarjajo prav potrebam profesionalnih športnikov. A prav tako pestra je ponudba v nižjem cenovnem rangu, kjer so zanimivi in uporabni čevlji za trening.

Kazalo vsebine

Druga oprema Salomon

Tekači seveda pri teku potrebujejo še drugo opremo, tudi pri tej pa lahko posežemo po izdelkih Salomon. Kar nekaj različnih vrst opreme bi lahko posebej izpostavili. Predvsem so priljubljeni tekaški nahrbtniki, pri katerih so tekači zelo zahtevni. Potrebujemo udoben in močno prilagojen nahrbtnik, ki nas pri teku ne bo oviral, tudi če želimo s seboj tovoriti večje zaloge. Salomon ob tem ponuja še razne dodatke, recimo mehe za vodo. Nadalje pa gre gotovo izpostaviti še kakovostna športna oblačila. Ne le majice in druga oblačila, ki jih pri teku vedno potrebujemo, temveč tudi kakšne kape, nepremočljive vetrovke in podobne kose, ki so zelo dobrodošli prav v zahtevnejših razmerah, kjer pridejo odlike kvalitetne opreme še posebej do izraza. Nič čudnega, da na izdelke Salomon prisegajo najboljši tekači na dolge razdalje, ki se po več deset ur potikajo po hribovitem terenu v vseh mogočih razmerah.

Urednistvo

Next Post

Spletni nakup pirinega vzglavnika in naravne blazine za vrat

Fri Aug 20 , 2021
Znamka <a href="https://www.hervis.si/store/Znamke/Salomon/c/1_130">Salomon </a> ima dokaj široko ponudbo, po kateri posegajo predvsem športniki. Najbolj zanimivi so bržkone njihovi tekaški čevlji, ki so izredno priljubljeni predvsem med gorskimi tekači. V tem segmentu je Salomon pravzaprav avtoriteta in uživa poseben ugled. Ne le kot znamka tekaških čevljev, temveč tudi kot ugledna družba, ki se pogosto [...]
Spletni nakup pirinega vzglavnika in naravne blazine za vrat

Morda vas zanima tudi...