All on 4 odlična rešitev problematičnih zob

All on 4 je odlična rešitev za določene posameznike, ki imajo težave z zobmi oziroma z izpadanjem zob. Vendar pa all on 4 ni primerna za nekatere posameznike, kot to oglašujejo zobozdravniki.

Za all on 4 se odloči veliko ljudi, saj nudi veliko prednosti in hitrih rešitev. Namreč all on 4 nudi namestitev zob v 24 urah, kar pomeni da imate lep nasmeh že naslednji dan.  All on 4 je cenovno dokaj dostopna metoda in ne presega 4900€. All on 4 je relativno neboleč in enostaven poseg. Ni potrebe po dodajanju umetne kosti okoli implantatov. Operacija je lahko narejena brez rezanja in šivanja.

All on 4 je cenovno dostopen tudi zato, ker veliko zobozdravnikov nudi obročno odplačevanje, kar pomeni, da vam ni potrebno celotnega zneska poravnati takoj.

Pri metodi all on 4 pa je potrebno opozoriti tudi na nekatere pomanjkljivosti. Nujno je potrebno čiščenje prostora med dlesnijo in umetno dlesnijo. Metode ni možno izvesti pri močno resorbirani kosti. Protezo lahko sname samo zobozdravnik. Implantati so pri klasični metodi postavljeni v sprednjem delu čeljusti, zato zadnji zobje niso podprti. Pred namestitvijo se posvetujte s svojim izbranim zobozdravnikom, ki vam bo znal najbolje svetovati.

Kazalo vsebine

Implantanti za ponovno samozavest

Implantati so odlična in zelo priporočljiva izbira pri vseh, ki imajo težave z zobmi oziroma njihovim izpadanjem. Implantati zagotovijo ponovno lep in zdrav nasmeh.

Namestitev implantantov opravi specialist oralne kirurgije. Veliko ljudi se odloči za izdelavo in namestitev zobnih vsadkov v tujini, saj je storitev hitrejša in zelo cenejša. Prav tako pa so čakalne vrste precej krajše, kar pomeni, da lahko hitreje pridete do lepega nasmeha.

Implantati so odličen nadomestek zobne korenine. So  dolgoročna in učinkovita rešitev. Implantati so nameščeni zelo hitro, v povprečju njihova namestitev traja od pol ure do ene ure. Odvisno od zahtevnosti in števila implantantov.

Urednistvo

Next Post

Pošiljanje telegrama v porodnišnico

Tue Dec 1 , 2020
All on 4 je odlična rešitev za določene posameznike, ki imajo težave z zobmi oziroma z izpadanjem zob. Vendar pa all on 4 ni primerna za nekatere posameznike, kot to oglašujejo zobozdravniki. Za all on 4 se odloči veliko ljudi, saj nudi veliko prednosti in hitrih rešitev. Namreč all on [...]
Pošiljanje telegrama

Morda vas zanima tudi...