Elegantne zobozdravniške rešitve

Pri zobozdravnikih opravljamo različne posege, preglede in zdravljenja. Pogosto gre za kakšne zahtevnejše storitve, ki so lahko dokaj zamudne in zahtevne, tudi boleče. V nekaterih primerih pa imamo na voljo zelo elegantne opcije, s katerimi bomo gotovo zelo zadovoljni. Takšen rezultat ponujajo predvsem nekateri napredni dentalni izdelki, ki jih uporabljamo pri pripravi rešitev za različne primere. 

Kazalo vsebine

Zobni implantat

Zobni implantat oziroma vsadek se uporablja za namestitev protetičnih izdelkov, torej pride najbolj v poštev pri nadomeščanju manjkajočih zob. Seveda v takšnem primeru ni edina možna rešitev, ponuja pa običajno najboljši rezultat in tudi najbolj prijetno izkušnjo. Implantat se namesti na čeljust, kjer služi kot točka za namestitev protetičnega nadomestka za manjkajoči zob. To pomeni, da s protetičnim izdelkom ne bomo obremenjevali sosednjih zob, pričakujemo lahko bistveno boljši rezultat, brezhibno funkcionalnost in lepo podobo zoba, pa tudi dolgo življenjsko dobo takšne rešitve. Vsekakor je implantat zelo priljubljena izbira pri tovrstnih posegih, uporablja se za različne rekonstrukcije, tako za posamezne manjkajoče zobe kot tudi za izdelavo celotne proteze za manjkajoče zobovje. 

Zobne luske

Nekateri dentalni izdelki so še bolj vsestranski, to so recimo zobne luske, ki jih prav tako pogosto uporabljamo na področju zobne protetike, pa tudi pri storitvah estetskega zobozdravstva. Obe področji sta sicer povezani, in to prav z izdelki, kot so luske. Te uporabljamo pri preoblikovanju vizualne podobe zobnih ploskev, pri čemer nam luske ponujajo zelo dobro rešitev brez potrebe po zahtevnih in dragih postopkih. Zobne luske izdelamo na podlagi stanja in potreb, je pa možno zelo hitro in brez težav pripraviti luske za vsak zob. Na ta način hitro spremenimo podobo zob, predvsem če je treba odpraviti kakšne opazne poškodbe ali druge težave s področja estetike. Tako so zobne luske zelo elegantne, precej poceni, v končni fazi pa učinkovite pri svoj nalogi, saj ponujajo trajen rezultat.

Urednistvo

Next Post

Vsako podjetje potrebuje dober poslovni načrt

Wed Dec 9 , 2020
Pri zobozdravnikih opravljamo različne posege, preglede in zdravljenja. Pogosto gre za kakšne zahtevnejše storitve, ki so lahko dokaj zamudne in zahtevne, tudi boleče. V nekaterih primerih pa imamo na voljo zelo elegantne opcije, s katerimi bomo gotovo zelo zadovoljni. Takšen rezultat ponujajo predvsem nekateri napredni dentalni izdelki, ki jih uporabljamo [...]
Pregled poslovanja podjetja

Morda vas zanima tudi...