Husqvarna 572XP najboljše razmerje med močjo in težo

Delo v gozdnem gospodarstvu zahteva od zaposlenih veliko truda in energije. Obrezovanje drevja, podiranje dreves in kleščenje je zahtevno in velikokrat tudi nevarno opravilo. Možnost poškodb na delovnem mestu je veliko, kot tudi nekih kroničnih obolenj kot posledica dolgotrajnih obremenitev. Zato je šel tudi razvoj profesionalnih motornih žag v smeri zagotavljanja večje učinkovitosti in varnosti za vse zaposlene uporabnike. Ena od takšnih modelov je tudi motorna žaga Husqvarna 572XP.

Husqvarna 572XP je motorna žaga posebej razvita za profesionalne gozdarje. Ima enkraten dizajn in veliko inovativnih rešitev, ki omogočajo učinkovito in kvalitetno delo. Zmogljiv 4,3 kW motor omogoča 12% večjo zmogljivost od ostalih podobnih modelov Husqvarne. Poleg tega ima tudi manjšo porabo goriva in manj izpušnih plinov. Zaradi daljšega meča ima višjo zmogljivost rezanja. Nizek nivo vibracij pa omogoča da se lahko z motorno žago upravlja tudi cel dan.

Robotska kosilnica je lahko nadvse priročna

Modern način življenja nas je pripeljal tako daleč, da tudi pri košnji travnih površin razmišljamo o modernih tehnoloških rešitvah. Mnogim lastnikom hiš za vzdrževanje travnih površin ne zadoščajo običajne motorne kosilnice ampak razmišljajo o bolj inovativnih rešitvah. Tako je v mnogih gospodinjstvih skrb za travo prevzela robotska kosilnica, ki poleg učinkovite košnje pritegne tudi poglede bližnjih sosedov.

Robotska kosilnica je prijazna okolju, ker ni hrupna. Z njo se upravlja zelo preprosto. Zaradi lažjega delovanja se uporabljajo tudi aplikacije, ki nam med drugim omogočajo košnjo trave tudi ko nas ni doma. Kot dodatno storitev prodajalci robotskih kosilnic ponujajo tudi montažo kosilnice. Pred samim začetkom košnje moramo poskrbeti, da je travnata površina brez ovir kot so kamenje, veje, gredice. Robotska kosilnica zaradi svojega delovanja ne škoduje okolju in porabi zelo malo električne energije. Uvrščamo jo med kosilnice z najnižjimi stroški obratovanja. Večji strošek nam predstavlja le nakup in menjava baterije.

Urednistvo

Next Post

Izpit za avto najboljšega ponudnika

Fri Nov 9 , 2018
Delo v gozdnem gospodarstvu zahteva od zaposlenih veliko truda in energije. Obrezovanje drevja, podiranje dreves in kleščenje je zahtevno in velikokrat tudi nevarno opravilo. Možnost poškodb na delovnem mestu je veliko, kot tudi nekih kroničnih obolenj kot posledica dolgotrajnih obremenitev. Zato je šel tudi razvoj profesionalnih motornih žag v smeri [...]
izpit za avto