Parni čistilec nudi splošno zadovoljstvo v celotnem gospodinjstvu

Čiščenje s pomočjo vodne pare je danes vse bolj priljubljeno, saj se je izkazalo za okolju prijazno in tudi manj ogrožajoče za zdravje uporabnikov. Takšen način čiščenja je dovolj učinkovit tudi, če ob tem ne uporabljamo nobenih kemikalij, potrebna je le kombinacija ustreznega tlaka, hitrosti in temperature vode. Vse to pa nam omogoča parni čistilec, ki je izjemno uporabna naprava v celotnem gospodinjstvu, saj lahko z njim očistimo površine v vseh bivalnih prostorih.

S parnim čistilcem pa ne odstranjujemo le nečistoče, ampak tudi 99,9 % vseh bakterij. Zato je parni čistilec dobrodošla rešitev za čiščenje kuhinjskih površin, različnih talnih površin in tudi za čiščenje kopalnic. Z njim se lahko poslovite od neprijetnega čiščenja trdovratne umazanije na fugah, kabinah za prhanje, ogledalih, stenskih ploščicah in še marsikje drugje. S parnim čistilcem bo vaše stanovanje v trenutku čisto, brez večjega truda in z velikimi prihranki pri vašem času.

Visokotlačni čistilec Lavor slovi po svoji kakovosti in preprosti uporabi

Čiščenje z visokotlačnimi čistilniki je vse bolj razširjeno in med uporabniki priljubljeno, saj velja za učinkovito in hkrati ekonomično. S tovrstnim čiščenjem prihranimo pri uporabi vode, na čistilih in tudi pri našemu času in trudu. Zato ni nič nenavadnega, da je ponudba visokotlačnih čistilcev tako pestra, saj je prilagojena številnim različnim željam in potrebam uporabnikov. Eden od teh je tudi visokotlačni čistilec Lavor, ki slovi po svoji kakovosti in učinkovitosti.

Podobno kot ostali visokotlačni čistilci, tudi visokotlačni čistilec Lavor za čiščenje uporablja zgolj tlak in ustrezno količino vode. Posamezni modeli se med seboj razlikujejo predvsem po teh dveh karakteristikah, pri čemer zmogljivejše naprave zagotavljajo čiščenje pri večjemu tlaku. V ponudbi visokotlačnih čistilcev Lavor lahko izbirate tudi visokotlačni čistilec Lavor, ki uporablja zgolj mrzlo vodo ali pa tiste, ki uporabljajo vročo vodo, in s katerimi boste brez težav očistili najtrdovratnejšo umazanijo.

Urednistvo

Next Post

Ponudba hladilnih vitrin za sladice in druge hladilne tehnike

Wed Nov 4 , 2020
Čiščenje s pomočjo vodne pare je danes vse bolj priljubljeno, saj se je izkazalo za okolju prijazno in tudi manj ogrožajoče za zdravje uporabnikov. Takšen način čiščenja je dovolj učinkovit tudi, če ob tem ne uporabljamo nobenih kemikalij, potrebna je le kombinacija ustreznega tlaka, hitrosti in temperature vode. Vse to [...]
hladilna vitrina