Sestavine, ki jih vsebuje kvalitetna mokra hrana za pse!

Vsi bi radi svojim štirinožnim prijateljem namenili največ ljubezni in pozornosti kolikor je sploh možno in del kazanja te ljubezni je tudi to, da jim zagotovimo prehrano, ki je hranilna in hkrati okusna in zagotavlja, da naši psi dobijo v enem samem obroku prav vse nujno potrebne hranilne snovi.

Mokra hrana za pse je po navadi narejena tako, da se kuhanemu mesu dodaja voda, vendar to pomeni, da prehrana zgubi svojo hranilno vrednost. Če je mokra hrana za pse bolj polna hranilnih snovi se bo naš kuža hitreje počutil sitega in bo pojedel manj hrane, kar bo bolje za njegov prebavni sistem, ki je lahko občutljiv na velike količine hrane zaužite naenkrat. Pomembno je tudi to, da mokra hrana za pse ne vsebuje dodatnih umetnih barvil ali dišav, ki lahko našega ljubljenčka skoraj zasvojijo, saj bo manj kvalitetna hrana po vonju in okusu bolj privlačna, prav tako pa se moramo čim bolj izogibati gensko spremenjenimi sestavinami in paziti, da je zelenjava, ki jo vključuje mokra hrana za pse polna antioksidantov, ki pomagajo pri prebavi in odpornosti pasjega imunskega sistema.

Tudi pasji briketi morajo zagotoviti hranilno prehrano

Poleg mokre hrane je potrebna tudi suha hrana, ki jo bolje poznamo pod imenom pasji briketi. Ti majhni suhi koščki vnaprej kuhanega mesa so ravno tako poni hranilnih snovi, s tem, da se tem po navadi dodaja več ogljikovih hidratov, ki tudi poskrbijo za suhost, ki jo imajo pasji briketi in omogoči, da imajo dolgo življenjsko dobo. Pasji briketi so lahko zaradi svoje oblike idealni za dodajanje dodatnih hranilnih snovi, kot so vitamini in minerali, ne smemo pa pozabiti, da morajo biti za najkvalitetnejšo prehrano ti pridobljeni iz naravnih virov, ki omogočajo, da bo naš kužek navdušen nad okusom in vonjem, hkrati pa bo dobil vsa potrebna hranila.

Urednistvo

Next Post

Posteljnina 140x220 na spletnih policah priznanega proizvajalca

Tue May 14 , 2019
Vsi bi radi svojim štirinožnim prijateljem namenili največ ljubezni in pozornosti kolikor je sploh možno in del kazanja te ljubezni je tudi to, da jim zagotovimo prehrano, ki je hranilna in hkrati okusna in zagotavlja, da naši psi dobijo v enem samem obroku prav vse nujno potrebne hranilne snovi. <a href="https://platinum.si/mokra-hrana-za-pse/">Mokra hrana za pse</a> je [...]