Soča rafting v idiličnem okolju

Rafting seveda predstavlja adrenalinski šport in seveda je v današnjih dneh vse več ljudi, ki si želijo z adrenalinom popestriti svoj dan in doživeti neko novo izkušnjo, ki ne bo šla kar tako v pozabo.

Soča rafting nam ponuja idealne pogoje, da se ob veliki dozi adrenalina tudi spočijemo ob gledanju prelepe narave in potujemo po prečudoviti reki Soči.

Če se odločimo torej, da bomo svoje živce mirili in se polnili z adrenalinom, je Soča rafting več kot odlična izbira, saj nas v idiličnem okolju zabava. Za rezervacijo in nakup karte je poskrbljeno preko spletne strani, tako da ste samo en klik oddaljeni od svojega nakupa.

Na spletni strani lahko zasledimo tudi cene kart, kaj ta karta, ki jo kupimo, vključuje, najdemo lahko tudi razne popuste in se tako še lažje odločimo za nakup le teh. Cene so pa tako ali tako ljudem prijazne in so tej adrenalinski izkušnji v idiličnem okolju primerne.

Skok s padalom v tandemu eno večjih adrenalinskih doživetij

Vsi, ki jim primanjkuje adrenalina in se želijo spopasti z največjimi adrenalinskimi izzivi in njihovimi doživetji, lahko izbirajo med raznimi športi. Med te spada tudi skok s padalom v tandemu, ki pa predstavlja nek nov in višji nivo adrenalina.

Pri skoku s padalom v tandemu ne bomo deležni le letenja, ampak tudi ekstremne izkušnje prostega pada, ki nas nikakor ne bo pustila ravnodušne. Skok s padalom v tandemu se izvaja na različnih lokacijah in različnih višinah, odvisno od naše izbire.

Med letenjem v prostem padu letimo kar od 60 pa vse do 100 sekund, odvisno od naše višine skoka. Nekje na višini 1500 metrov naš tandemski pilot odpre padalo in našo visoko hitrost padanja nadomesti mirno jadranje, ki ponuja neverjeten pogled po obzorju. Za nekaj minut lahko ob pomoči tandemskega pilota tudi sami krmilimo padalo.

Čaka nas pristanek na točno določenem cilju in tako smo bogatejši za izjemno izkušnjo.

Urednistvo

Next Post

Čistilni servis cenik je pomemben dejavnik, ko iščemo čiščenje

Tue Oct 9 , 2018
Rafting seveda predstavlja adrenalinski šport in seveda je v današnjih dneh vse več ljudi, ki si želijo z adrenalinom popestriti svoj dan in doživeti neko novo izkušnjo, ki ne bo šla kar tako v pozabo. <a href="http://www.bovecsport.com/sl/ponudba/rafting">Soča rafting</a> nam ponuja idealne pogoje, da se ob veliki dozi adrenalina tudi spočijemo ob gledanju prelepe [...]
čistilni servis cenik