Stoli za pisarno in za drugod

Moderni človek večino svojega vsakdana presedi. Ortopedi zmajujejo z glavami, toda takšni so pač davki življenja v računalniški dobi. Vsekakor je smiselno investirati v udobno in ergonomično sedišče.

Stoli za pisarno sledijo smernici povečane delovne storilnosti, kar se dosega z rahlo togim naslonom, saj pri delu nihče ne želi zadremati. V času umetnega usnja in polimerov nam je ponujena bogata izbira odtenkov in tekstur. Stoli za pisarno prinašajo lagodno mobilnost, saj so opremljeni s kolesci. Lahko se odpeljemo od točke A do točke B, ne da bi enkrat samkrat vstali! Poznamo še posebej prilagojene modele, ki omogočajo masažo, čeprav je na področju stolov, roko na srce, bolje ostati pri osnovah, sicer ob nekaj nadgradnjah ne sedimo več na klasičnem stolu, marveč v pravi vesoljski ladji!

Barski stoli pridobivajo na popularnosti zaradi šik vtisa in priročnosti. Postavimo jih lahko v dnevno sobo, v kabinet, delavnico, v jedilnico in celo na teraso, kjer nato posedamo in grizljamo hot-dog ali pa stopimo nanje in oprezamo za sosedi. Barski stoli iz lesa so najbolj hvaležni – impregnirani imajo dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa jih je v končni fazi lahko reciklirati. Cena glede na vsesplošno koristnost načeloma ni pretirana, sploh če nimamo predsodkov za nakup generičnih firm in ne ‘premium’ izdelkov. Zadnjica pač ne ve, ali sedi na zlatu ali kamnu, edino kar ji je mar, je, da ji je udobno.

Stoli za pisarno in barski stoli bijejo napeto bitko za prevlado na delovnem mestu in na teritorijih lagodja. Nakup enega ali drugega je individualna izbira, pač glede na potrebe in preference. V Aziji, kjer povprečen človek (ali bolje – garač) presedi večino svojega življenja v pisarni, se pojavlja interesanten trend ‘seat swapa’ oz. menjave sedišča. Za kaj gre? Različni tipi stolov bi naj različno vplivali na človekovo psiho in delovno storilnost in zato se pojavljajo menjave stolov kar med službeno funkcijo!

Urednistvo

Next Post

Servis hladilnih naprav poskrbi, da smo v vozilu vedno sproščeni

Sat Mar 16 , 2019
Moderni človek večino svojega vsakdana presedi. Ortopedi zmajujejo z glavami, toda takšni so pač davki življenja v računalniški dobi. Vsekakor je smiselno investirati v udobno in ergonomično sedišče. <a href="https://domize.si/pisarniski-stoli.html">Stoli za pisarno</a> sledijo smernici povečane delovne storilnosti, kar se dosega z rahlo togim naslonom, saj pri delu nihče ne želi zadremati. V času umetnega [...]
Servis hladilnih naprav