Uživanje filmov v objemu narave

Ste si kdaj, ko ste bili recimo na kampiranju, želeli ogledati film na velikem zaslonu, vendar preprosto tega niste mogli, saj ni v bližini prav nobene kino dvorane, prav tako pa je ura pozna in na voljo bi bili le omejeni filmi? Seveda imajo mnogi s tem težave in to lahko ostane le manjša neprijetna misel, če pa smo zares ljubitelji filmske umetnosti je za nas idealen mini projektor. Tehnologija je v zadnjem desetletju tako zelo napredovala, da projektor ni le nekaj ,kar asociiramo z učilnicami, je tudi nekaj ,kar lahko odnesemo sabo na pot in to nam omogoča mini projektor.

Ne le, da je mini projektor samozadosten, je tudi popolnoma prenosljiv in enostaven za uporabo. Večina uporablja Bluetooth, da se poveže z napravo, preko katere nato lahko gledamo film kjerkoli in kadarkoli, če le lahko nekje obesimo kakšno belo blago, pa naj bo to brisača, posteljnina ali pa samo velika majica. Če nas spremlja mini projektor, je lahko prav vsaka ravna površina idealna priložnost, da si ogledamo film.

Kadar uporabljamo klasičen projektor pol dela opravijo nosilci za projektorje

Tistim, ki projektor bolj redko uporabljajo in si lahko privoščijo, da ga vsakič sproti postavljajo so nosilci za projektorje nekaj popolnoma neuporabnega, vendar večina ljudi želi lahko uporabo, torej se odločijo za to, da bodo svoj projektor permanentno namestili. 

Obstajajo različni nosilci za projektorje, ampak v glavnem jih lahko razdelimo v dve skupini in sicer tiste, ki se pritrdijo na steno in tiste, ki omogočajo, da se projektor namesti na strop, vendar je to, katerega izberemo popolnoma osebna izbira. Prav vsak projektor je narejen tako, da se lahko nanj pritrdijo različni nosilci za projektorje, tako da je izbira odvisna samo od naše osebne preference glede tega, kako želimo imeti postavljen projektor in kje imamo prostor.

Urednistvo

Next Post

Košnja vrta z električnimi kosilnicami

Fri Jul 12 , 2019
Ste si kdaj, ko ste bili recimo na kampiranju, želeli ogledati film na velikem zaslonu, vendar preprosto tega niste mogli, saj ni v bližini prav nobene kino dvorane, prav tako pa je ura pozna in na voljo bi bili le omejeni filmi? Seveda imajo mnogi s tem težave in to [...]
Košnja vrta z električnimi kosilnicami

Morda vas zanima tudi...