Husqvarna 562 XP

Če motorno žago uporabljate zgolj za nezahtevna domača opravila, potem ne potrebujete zelo zmogljive oziroma profesionalne motorne žage, kot je, na primer, motorna žaga Husqvarna 562 XP. Ta je namenjena posebej za težja pa tudi za izjemno zahtevna gozdarska ter podobna opravila.

Husqvarna 562 XP je znana po tem, da združuje revolucionaren design ter zelo veliko inovativnih rešitev za učinkovito ter nadvse udobno delo.

Husqvarna 562 XP je opremljena z velikim zračnim filtrom ter z možnostjo namestitve meča dolžine približno 70 cm oziroma 28”. Edinstvena motorna tehnologija vam zagotavlja več moči, kot pa jo dejansko potrebujete za zahtevno delo. Prav tako se tovrstna motorna žaga ponaša s tem, da zanjo porabite kar 20 % manj goriva, obenem pa vsebuje kar 75 % manj izpušnih plinov, torej naprava ni izjemno prijazna samo do vas, temveč v veliki meri tudi do samega okolja.

Husqvarna automower 315 X

Če ste pri izbiri kosilnice za svoj vrt izjemno zahtevni, ker imate veliko površine, ki je prav tako kar zahtevna za košnjo, se najverjetneje zanimate za bolj napredne oziroma sodobnejše kosilnice, med katerimi je zagotovo tudi kosilnica Husqvarna automower 315 X.

Husqvarna automower 315 X je na trgu označena kot napredna četrta generacija kosilnice Automower 315 X. Sodobno zasnovana kosilnica se samodejno polni in kosi; ustrezna je za površine, ki so velike približno do 1600 kvadratnih metrov. Ko je baterija kosilnice prazna in jo je treba napolniti, se kosilnica vrne na polnilno postajo ter po polnjenju ponovno nadaljuje s košnjo.

Kosilnica je izjemno primerna tudi za zelo zahtevne površine. Sicer pa je moderna kosilnica opremljena tudi z alarmom proti kraji, ker je še ena od dodatnih prednosti.

Sicer pa vam je Husqvarna automower 315 X na voljo tudi v spletni trgovini, kjer si jo lahko zagotovite po izjemno dostopni ceni. Če boste imeli srečo, pa boste naleteli še na prav posebno akcijsko ponudbo.

Urednistvo

Next Post

Kako lahko kot mame in samostojne ženske skrbimo za planet

Sat Feb 15 , 2020
Če motorno žago uporabljate zgolj za nezahtevna domača opravila, potem ne potrebujete zelo zmogljive oziroma profesionalne motorne žage, kot je, na primer, motorna žaga Husqvarna 562 XP. Ta je namenjena posebej za težja pa tudi za izjemno zahtevna gozdarska ter podobna opravila. <a href="https://www.zak-ljubljana.si/motorna-zaga-husqvarna-562xp">Husqvarna 562 XP </a> je znana po tem, da združuje revolucionaren design [...]
pralni vložki