Breaking News

Inovativne stene

Inovativne stene

Čeprav morda stena deluje kot dokaj enostaven in pust element, imamo na voljo različne inovativne opcije, ki lahko celotno izkušnjo pri uporabi prostorov močno popestrijo. Seveda v večini primerov ni pametno pretirano eksperimentirati, še vedno se najbolje obnesejo povsem običajne stene, a v različnih okoljih lahko zelo posrečen učinek ponudijo nekatere alternative.

Predelne stene

Izjemno uporabne so predelne stene, s katerimi v kratkem času in brez velikega truda dosežemo različne učinke. ALU predelna stena je priljubljena v večjih industrijskih in gospodarskih prostorih, pa tudi na zunanjih površinah in drugje, kjer je treba učinkovito urediti obliko prostora. Pri tem ima ALU predelna stena različne prednosti, predvsem se izkaže z enostavnostjo uporabe in odličnim učinkom, ki ga dobimo z uporabo takšne rešitve. 

Na voljo so seveda tudi druge predelne stene. Medtem ko ALU predelna stena koristi tistim, ki iščejo kakovostno, stabilno in zanesljivo steno, lahko najdemo še enostavnejše, cenejše in prav tako učinkovite rešitve, na primer lesene predelne stene, ali pa z uporabo drugih materialov dosežemo drugačne učinke, edinstven efekt ponujajo recimo steklene predelne stene.

Drsne stene

Vedno bolj priljubljeno opcijo predstavljajo drsne stene, še posebej dobro se obnesejo steklene drsne stene, ki so priljubljene v poslovnih prostorih in podobnih okoljih. Predvsem tam, kjer sprejemamo obiskovalce in stranke, se bodo steklene drsne stene odlično obnesle. Gre seveda za to, da omogočimo prehod med prostorih, hkrati pa takšne stene pripomorejo tudi k odličnemu vizualnemu učinku. Steklene drsne stene so posrečene tudi v stanovanjskih prostorih, kjer jih lahko uporabimo za prehod na teraso ali vrt, lahko pa dosežemo tudi razne druge učinke.

Drsne stene se odlično kombinirajo z drugo sodobno opremo, predvsem z raznimi mehanizmi odpiranja in zapiranja. Na voljo so različne izvedbe, ki jih lahko izkoristimo v različnih okoljih oziroma situacijah, z dobrim načrtovanjem lahko vsekakor najdemo odlično rešitev.