Novi športni terenci

Na področju avtomobilizma vsekakor lahko omenimo nekatere trende, ki so v zadnjem času dodobra prevetrili ponudbo vozil različnih znamk. Nekateri so celo presenetljivi, gotovo med te spada tudi priljubljenost športnih terencev – v preteklosti smo namreč spremljali vedno večji razvoj malih in okretnih mestnih avtomobilov ter varčnih družinskih avtomobilov za vsestransko rabo, v zadnjih letih pa ponudbo priznanih znamk dominirajo prav večji športni terenci. Svoje modele te vrste ponujajo praktično vse znamke, tudi tiste, ki so sicer znane po odličnih limuzinah in manjših osebnih avtomobilih, na primer Ford. Prav Ford ima veliko prednost s priljubljenimi modeli, s katerimi obvladuje nekatere segmente trga, medtem ko se na področju športnih terencev bori z mnogimi drugimi proizvajalci.

Kateri sodijo med najbolj priljubljene športne terence pri nas? Gotovo gre nekaj pozornosti nameniti znamki Škoda, ki predstavlja dovršene in sodobno opremljene športne terence. En izmed teh je Škoda Kodiaq, ki je privlačna izbira za tiste, ki želijo uživati v vseh prednostih sodobne tehnologije. Škoda Kodiaq cilja predvsem na tiste, ki želijo ujeti trend tovrstnih vozil, hkrati pa koristiti tudi vse, kar ponuja tako dovršeno in zanesljivo vozilo. Ker gre za relativno majhen in zelo okreten avtomobil, je v svojem segmentu upravičeno deležen velike pozornosti – najbolj priljubljen je med tistimi, ki iščejo vsestranski avtomobil, s katerim se ne bo težko zapeljati po mestu. Škoda Kodiaq je seveda le ena možnost, ki jo imajo ljubitelji sodobnih športnih terencev.

Na trgu je veliko konkurence in ta segment je relativno dobro pokrit. Prisotne so vse uveljavljene znamke, omenili smo Ford in Škodo, a tudi drugi proizvajalci pospešeno pripravljajo svoje modele, s katerimi želijo navdušiti publiko. Čeprav gre za avtomobile s primerljivimi lastnostmi, najdemo določene specifike, ki se lahko izkažejo za prednost ali pomanjkljivost pri različnih tipih voznikov. To pomeni, da se bo za vsakogar našel idealen športni terenec!

Urednistvo

Next Post

Enostaven tisk fotografij preko spleta

Mon Dec 2 , 2019
Na področju avtomobilizma vsekakor lahko omenimo nekatere trende, ki so v zadnjem času dodobra prevetrili ponudbo vozil različnih znamk. Nekateri so celo presenetljivi, gotovo med te spada tudi priljubljenost športnih terencev – v preteklosti smo namreč spremljali vedno večji razvoj malih in okretnih mestnih avtomobilov ter varčnih družinskih avtomobilov za [...]
Enostaven tisk fotografij preko spleta