Traktorski deli v spletni prodaji

Traktorski deli so v Sloveniji na voljo pri najboljših prodajalcih, ki imajo na voljo traktorske dele za različne blagovne znamke. Pri njih lahko kupimo nadomestne traktorske dele za Massey Ferguson, Zetor, New Hollas Claas, Lamborghini, Kioti in še marsikatera blagovna znamka je na voljo. Tisti, ki nudijo tudi spletno prodajo vam naročeni del lahko tudi pošljejo po pošti. V kolikor je želeni del na zalogi, ga lahko dobite v 24 urah. 

Traktorski deli so nujno potrebni v vsakdanjiku vseh večjih kmetov, ki traktor izjemno veliko uporabljajo in si ne morejo privoščiti okvare. To bi namreč pomenilo, da vsaj en dan s traktorjem ne bi mogli uspešno opraviti vseh zadanih nalog. Na kmetiji je vedno ogromno dela, ki mora biti postorjeno ob določenem času in se ne sme preložiti. 

Traktorski deli nas lahko rešijo iz zagate ob okvari. Uporablja pa se jih tudi, ko ob rednemu servisu serviser opazi, da bi bilo dobro določen kos zamenjati. Določeni deli, se ob pogosti rabi izrabijo in jih moramo zamenjati zaradi varnosti pri delu. 

Samonakladalke s hidravlično pregibno konstrukcijo

Samonakladalke so odličen pripomoček za vse, ki imajo v lasti ogromne travnate površine in morajo s samonakladalko naložiti veliko pokošene in posušene trave, ki jo bodo tako odpeljali v silos. Tam pa bo v postopku fermentacije počakala ter bila v zimskem obdobju na voljo domači živini. 

Samonakladalke delujejo tako, da med vožnjo čez pokošeno travo, samostojno s pomočjo valjnega sistema pobirajo travnate bilke in jih spravljajo na veliko prikolico. Tako kmetu olajšajo delo pri spravilu ogromne količine pokošenega sena. 

Samonakladalke so vedno opremljene tudi z rezalnim rotorjem, ki kmetu omogoča rezanje krme. Izbiramo lahko med nakladalko, ki ima fiksne stene ali pa izberemo takšno s hidravlično pregibno konstrukcijo. Oba tipa samonakladalk sta izredno stabilna in kakovostno izdelana ter vredna svojega denarja. 

Urednistvo

Next Post

Samorazlivni tlaki nam omogoča boljše temperaturne izkoristke

Mon Sep 30 , 2019
<a href="https://www.klasje.eu/rezervni-deli/prodaja-rezervnih-delov-za-traktorje.html">Traktorski deli </a> so v Sloveniji na voljo pri najboljših prodajalcih, ki imajo na voljo traktorske dele za različne blagovne znamke. Pri njih lahko kupimo nadomestne traktorske dele za Massey Ferguson, Zetor, New Hollas Claas, Lamborghini, Kioti in še marsikatera blagovna znamka je na voljo. Tisti, ki nudijo tudi spletno prodajo vam naročeni [...]
Samorazlivni tlaki nam omogoča boljše temperaturne izkoristke