Profesionalno vrtno orodje Husqvarna

Vrtno orodje je zelo široka kategorija, ki vsebuje celo paleto različnih pripomočkov, s katerimi si lahko bistveno pomagamo pri vsakodnevnih vrtnih opravilih. Med vrtno orodje spadajo tradicionalna ročna orodja, kot so na primer kosa, srp, motika, lopata, grablje in vile. Po drugi strani pa vrtno orodje danes zajema tudi motorno gnane stroje za mehansko podprta opravila, ki jih je na tak način mogoče opravljati bistveno hitreje.

Tipičen primer motornih strojev za vrtnarska opravila in delo na vrtu so vrtne kosilnice. Ker gre za zelo razširjen produkt, so tudi cene in oblike izdelkov lahko precej različne. Glavni poudarek pa je treba dati na funkcionalnost. Husqvarna lc 356 awd je vrtna kosilnica za najzahtevnejše kupce ali pa profesionalne vrtnarje, ki se vsakodnevno srečujejo s košnjo trave tudi na bolj strmih in neravnih področjih. Ker ima pogon na vsa kolesa, je Husqvarna lc 356 awd najbolj primerna vrtna kosilnica za gorate predele, kjer je veliko klancev, ki morajo biti redno pokošeni. Zaradi visoke delovne višine, ki jo je mogoče nastaviti, je Husqvarna lc 356 awd povsem primerna tudi za bolj degradirana področja, kjer so neravnine pogoste ali pa so tla posejana s kamenjem. Do neke mere, seveda. Za najbolj degradirana področja še vedno pride bolj do izraza motorna kosa na nitko ali trikraki nož.

Husqvarna je najbolj znana po svojem programu motornih žag, s katerimi se je uveljavila na trgu motoriziranih vrtnih pripomočkov. Vendar pa je tudi motorna žaga Stihl resna konkurenca in ponuja praktično enake kakovostne in ergonomske standarde proizvodnje. Zato je motorna žaga Stihl zelo priljubljena predvsem za uporabnike, ki so se že v zgodnjih letih naučili uporabljati določen tip motorne žage. Vsaka motorna žaga Stihl je certificirana s strani neodvisnih organizacij za kakovost potrošniških izdelkov in zato zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo.

Urednistvo

Next Post

Lesena oprema v delavnici

Tue Oct 15 , 2019
Vrtno orodje je zelo široka kategorija, ki vsebuje celo paleto različnih pripomočkov, s katerimi si lahko bistveno pomagamo pri vsakodnevnih vrtnih opravilih. Med vrtno orodje spadajo tradicionalna ročna orodja, kot so na primer kosa, srp, motika, lopata, grablje in vile. Po drugi strani pa vrtno orodje danes zajema tudi motorno [...]
Lesena oprema v delavnici