Visokotlačni čistilec za veliko učinkovitost

Visokotlačni čistilec lahko deluje na mrzlo ali na toplo vodo. Trenutno so bolj priljubljeni tisti, ki lahko grejejo vodo, saj s toplo vodo lahko bolje očistimo vse površine, kopalnice in terase. Pomembno je tudi dejstvo, da so visokotlačni čistilci izjemno varčni in ne bodo porabili preveč vode. Poleg tega so prijazni do okolja, ker nam pri čiščenju ni potrebno dodajati škodljivih čistil. 

Visokotlačni čistilec, ki si pri čiščenju pomagajo s toplo vodo so idealni za trdovratne mastne madeže, ki jih z ostalimi napravami le težko očistimo. Uporabniki največkrat z njimi čistijo olje, maščobo ter ostanke beljakovin. To so namreč najbolj trdovratni madeži, ki jih zlahka ne moremo odstraniti. 

Visokotlačni čistilec nam bo v veliko pomoč četudi, se bodo madeži že strdili in osušili. V takem primeru nam navadni čistilci ne bodo koristili. Le visokotlačni čistilec Karcher bo lahko opravil to, kar si bomo želeli. 

Kazalo vsebine

Čistilec oken na baterije

Čistilec oken je odličen, saj bomo z njegovo pomočjo hitro in učinkovito očistili vsa okna, ki jih imamo v stanovanju. Po čiščenju oken pa ne bomo imeli neprijetnih črt, ki se rade naredijo pri čiščenju z ostalimi čistilci. Ker ima vgrajeno praktično baterijo, ga ne bo potrebno priključevati na kable in ga bomo lahko odnesli na vse konce našega doma. 

Čistilec oken je opremljen s steklenico, ki ima vgrajeno razpršilo. Na koncu imamo tudi odlično krpo iz mikrovlaken, ki lepo in brezhibno očisti naša okna. 

Čistilec oken je izjemno priročen za vse gospodinje, ki so zaposlene in nimajo veliko časa za čiščenje svojega doma. Včasih so žene ostajale doma in so imele vedno čas za pospravljanje in urejanje doma. Dandanes pa so ženske v službi in med tednom nimajo časa za urejanje stanovanja, med vikendom pa ne utegnejo postoriti vsega. Vsaka dobra naprava, ki jih skrajša delo je zato odličen pripomoček za vsak dom. 

Urednistvo

Next Post

Idealna namestitev projekcijske opreme

Fri Oct 18 , 2019
<a href="https://www.karcher-kusljan.si/hobi-program/visokotlacne-naprave.html">Visokotlačni čistilec</a> lahko deluje na mrzlo ali na toplo vodo. Trenutno so bolj priljubljeni tisti, ki lahko grejejo vodo, saj s toplo vodo lahko bolje očistimo vse površine, kopalnice in terase. Pomembno je tudi dejstvo, da so visokotlačni čistilci izjemno varčni in ne bodo porabili preveč vode. Poleg tega so prijazni do [...]
Idealna namestitev projekcijske opreme

Morda vas zanima tudi...