Beljenje zob lahko izboljša vašo samozavest

Dejstvo je, da jemo in veliko različnih živil lahko obarva naše zobe. Tu imamo v mislih predvsem razvade, kot so kajenje, kava in pravi čaji, ampak ne smemo zanikati, da prav vsa hrana do neke mere barva naše zobe, potem pa je od naše sklenine odvisno, kako hitro se bo poznala kakšna sprememba na naših zobeh.

Obstaja več metod, po katerih se izvaja beljenje zob. Lahko se odločimo za hitro metodo, ki nam polepša nasmeh za približno 8 odtenkov! Tukaj pa moramo upoštevati, da se to doseže šele po nekaj tretmajih, vendar dosežemo nek rezultat ne glede na to, koliko tretmajev obiščemo. Lahko se odločimo tudi za beljenje zob z laserjem ali za posebno beljenje zob, ki je namenjeno estetskemu popravku dela zoba, ki je močno temneje obarvan kot vsi ostali zobje. Mnogo ljudi pozna tudi beljenje s pomočjo krem oziroma gelov, kar je ravno tako popolnoma normalna metoda, ki se redno uporablja za beljenje zob, vendar ne prinese tako dramatičnega učinka kot beljenja, ki se opravljajo v pisarni in jih izvede specializiran zobozdravnik.

Ne moremo se izogniti obisku zobozdravnika, ko izgubimo zob

Zobni implantanti ali vsadki so postali že skoraj standarden poseg v primeru izgube zoba, ki zdaj ni več tako tragična, kot je bila včasih. Ne le, da so zobni implantanti postali cenejši, tudi poseg sam je bolj učinkovit, kot je bil včasih, pa tudi bolj varen in predvidljiv. Včasih so bili zobni implantanti strah in trepet estetskega kirurga, vendar se dandanes lahko vstavljajo v čeljust brez rezanja ali dodajanja kosti, kar je včasih bil pogoj za uspešen potek te operacije, prav tako pa se sedaj zobni implantanti namestijo že takoj po puljenju ali izgubi zoba, vendar ne moremo takoj dobiti na njem permanentnega zoba, vendar obstajajo tudi začasne rešitve.

Urednistvo

Next Post

Enostavno upravljanje kadra

Thu May 16 , 2019
Dejstvo je, da jemo in veliko različnih živil lahko obarva naše zobe. Tu imamo v mislih predvsem razvade, kot so kajenje, kava in pravi čaji, ampak ne smemo zanikati, da prav vsa hrana do neke mere barva naše zobe, potem pa je od naše sklenine odvisno, kako hitro se bo [...]
elektronski arhiv

Morda vas zanima tudi...